Uncategorised

Przerwa urlopowa

Szanowni Pa艅stwo!

Informujemy, 偶e w dniach 7 lipca do 22 lipca 2018 nasza firma b臋dzie nieczynna z powodu urlopu.

Polityka prywatno艣ci

JAKIE DANE O PA艃STWU ZBIERAMY?

DANE ZBIERANE AUTOMATYCZNIE

Podczas Pa艅stwa wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane s膮 dane dotycz膮ce wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przegl膮darki, typ systemu operacyjnego, itp.

DANE ZBIERANE, GDY KONTAKTUJ膭 PA艃STWO SI臉 Z NAMI

Gdy kontaktuj膮 si臋 Pa艅stwo z nami za pomoc膮 strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujecie nam swoje dane osobowe, np. imi臋, nazwisko, adres e-mail, itp.

W JAKI SPOS脫B WYKORZYSTUJEMY PA艃STWA DANE?

W 偶adnym wypadku nie b臋dziemy udost臋pniali, sprzedawali ani odst臋powali danych zebranych o Pa艅stwu podmiotom trzecim.

Dane zbierane automatycznie mog膮 by膰 u偶yte do analizy zachowa艅 u偶ytkownik贸w na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych u偶ytkownikach, lub do personalizacji zawarto艣ci naszych stron internetowych. Dane te s膮 zbierane automatycznie o ka偶dym u偶ytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomi臋dzy Pa艅stwem, a naszym serwisem b臋d膮 wykorzystane wy艂膮cznie w celu odpowiedzi na Pa艅stwa zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Pa艅stwa dane mog膮 zosta膰 udost臋pnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustaw膮 o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy b臋d膮 wymaga艂y tego przepisy prawa, mo偶emy udost臋pni膰 Pa艅stwa dane organom wymiaru sprawiedliwo艣ci.

W JAKI SPOS脫B B臉DZIEMY SI臉 Z PA艃STWEM KONTAKTOWA膯?

Mog膮 Pa艅stwo otrzyma膰 od nas e-maile b臋d膮ce odpowiedzi膮 na zapytanie z formularza kontaktowego. Mo偶emy r贸wnie偶 kontaktowa膰 si臋 z Pa艅stwem telefonicznie, je偶eli podali艣cie Pa艅stwo numer kontaktowy w formularzu.

W JAKI SPOS脫B MO呕ECIE PA艃STWO POINFORMOWA膯 NAS O ZMIANIE DANYCH?

Mo偶ecie Pa艅stwo w ka偶dej chwili dokona膰 korekty swoich danych kontaktuj膮c si臋 z nami telefonicznie lub za pomoc膮 formularza kontaktowego zawartego na naszej stronie.

WYKORZYSTANIE CIASTECZEK ("COOKIES")

Nasza strona internetowa mo偶e wykorzystywa膰 ciasteczka, kt贸re s艂u偶膮 identyfikacji Pa艅stwa przegl膮darki podczas korzystania z naszej strony, aby艣my wiedzieli jak膮 stron臋 Pa艅stwu wy艣wietli膰. Pliki ciasteczek wykorzystywane s膮 r贸wnie偶 do zbierania statystyk ogl膮dalno艣ci strony przez firm臋 Google. Ciasteczka nie zawieraj膮 偶adnych danych osobowych.

W JAKI SPOS脫B ZABEZPIECZAMY PA艃STWA DANE OSOBOWE?

Komunikacja mi臋dzy Pa艅stwa komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy dane osobowe, nie jest szyfrowana, zatem istnieje niewielka mo偶liwo艣膰 przechwycenia danych przez osoby trzecie w trakcie wysy艂ania danych. Natomiast nasze bazy danych zabezpieczone s膮 w nale偶yty spos贸b przed wgl膮dem os贸b trzecich.

ZMIANY NASZEJ POLITYKI PRYWATNO艢CI

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powy偶szej polityki prywatno艣ci poprzez opublikowanie nowej polityki prywatno艣ci na tej stronie.

KONTAKT

Firma zbieraj膮ca dane:
PPH MEBLE NOVA
Stogniewice 22 A
63-630 Rychtal
tel: +48 62 78 166 90
fax: +48 62 59 043 57
kom: +48 605 644 000

W razie dodatkowych pyta艅 dotycz膮cych ochrony prywatno艣ci, prosimy o kontakt korzystaj膮c z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Rozk艂adanie sto艂贸w

St贸艂 Evita Glass White 

St贸艂 Evita

St贸艂 Bresso

艁awost贸艂 Evita Glass White

St贸艂 Belleza

O nas

Pi臋kno nale偶y wspiera膰, bo tworz膮 je nieliczni a potrzebuje wielu...
J. W. Goethe

 

Nasze meble wykonane s膮 w najwy偶szej jako艣ci okleinach naturalnych oraz drewna litego. Jeste艣my w stanie sprosta膰 wymaganiom i gustom nawet najbardziej wymagaj膮cych klient贸w. Nasza oferta urzeka sw膮 szlachetno艣ci膮, prostot膮 a czasem zaskakuje nowatorsk膮 stylistyk膮 i funkcjonalno艣ci膮.

 

Gwarantujemy najwy偶sz膮 jako艣膰 produktu oraz profesjonaln膮 i rzeteln膮 obs艂ug臋. Jeste艣my solidnym partnerem dostosowuj膮cym si臋 do wymaga艅 rynku, przez co szybko zdobywamy nowych kontrahent贸w. Meble z naszej kolekcji mo偶na spotka膰 w dobrych salonach meblowych w Polsce i innych krajach Europy.

 

W naszej ofercie znalaz艂y si臋 modele o nowoczesnym wzornictwie, odnosz膮cym si臋 do prostego w bryle, w艂oskiego stylu, kt贸ry doskonale prezentuje si臋 w ka偶dym pomieszczeniu.

 

Na wysoki standard wykonania naszych produkt贸w ma wp艂yw dob贸r najlepszych p贸艂fabrykat贸w oraz wysoki poziom umiej臋tno艣ci 艂膮czenia ich ze sob膮. Firma postawi艂a sobie za cel wprowadzanie na rynek mebli o najwy偶szej jako艣ci.

 

 

Zapraszamy wszystkich do zapoznania si臋 z nasza ofert膮.
www.meblenova.pl

 

o nas